Comparison of methods for polycythemia rubra vera-1 mRNA quantification in whole-blood leukocytes and purified granulocytes

Lars Palmqvist (Institutionen för laboratoriemedicin, Avdelningen för klinisk kemi/transfusionsmedicin); P. Goerttler (-); Carina Wasslavik (Institutionen för laboratoriemedicin, Avdelningen för klinisk kemi/transfusionsmedicin); P. Johansson (Institutionen för invärtesmedicin); Björn Andreasson (-); Soodabeh Safai-Kutti (Institutionen för invärtesmedicin); Jack Kutti (Institutionen för invärtesmedicin); H. L. Pahl (-); Anne Ricksten (Institutionen för laboratoriemedicin, Avdelningen för klinisk kemi/transfusionsmedicin)
Clin Chem, 50 ( 3 ) s. 644-7
0009-9147 (Print)
MEDICIN OCH HÄLSOVETENSKAP
Adult, Aged, Female, Granulocytes/metabolism, Humans, Isoantigens/*blood/genetics, Leukocytes/*metabolism, Male, Membrane Glycoproteins/*blood/genetics, Middle Aged, Polycythemia Vera/*blood, RNA, Messenger/*blood, Receptors, Cell Surface, Reverse Transcriptase Polymerase Chain Reaction, Thrombocytosis/blood
2007-10-04 10:25
2016-08-30 15:59