DNA Extraction Protocols for Whole-Genome Sequencing in Marine Organisms

Marina Panova (Institutionen för marina vetenskaper & Linnécentrum för marin evolutionsbiologi (CEMEB)); Henrik Aronsson (Institutionen för biologi och miljövetenskap); R. Andrew Cameron (-); Peter Dahl (-); Anna Godhe (Institutionen för marina vetenskaper); Ulrika Lind (-); Olga Ortega-Martínez (Institutionen för marina vetenskaper & Linnécentrum för marin evolutionsbiologi (CEMEB)); Ricardo. T. Pereyra (Institutionen för marina vetenskaper & Linnécentrum för marin evolutionsbiologi (CEMEB)); Sylvie V M Tesson (Institutionen för marina vetenskaper); Anna-Lisa Wrange (-); Anders Blomberg (Institutionen för marina vetenskaper & Linnécentrum för marin evolutionsbiologi (CEMEB)); Kerstin Johannesson (Institutionen för marina vetenskaper & Linnécentrum för marin evolutionsbiologi (CEMEB))
Marine Genomics: Methods and Protocols, s. 13-44
ISBN: