Attitudes of nurses towards family involvement in the care for patients with cardiovascular diseases.

Mla Luttik (-); E Goossens (-); S Ågren (-); T Jaarsma (-); J Mårtensson (-); D R Thompson (-); Philip Moons (Institutionen för vårdvetenskap och hälsa); A Strömberg (-)
European journal of cardiovascular nursing : journal of the Working Group on Cardiovascular Nursing of the European Society of Cardiology, Epub ahead of print
1873-1953
There is increasing evidence supporting the relationship between family support and patient outcomes. Therefore, involving families in the care of cardiovascular patients is expected to be beneficial for patients. The quality of the encounter with families highly depends on the attitudes of nurses towards the importance of families in patient care.
Hälsovetenskaper
Hälsovetenskaper ->