Chunking decision information: a way to make big data actionable

Faramarz Agahi (Institutionen för tillämpad informationsteknologi (GU)); Natasha Dmytrenko (Institutionen för tillämpad informationsteknologi (GU))
Journal of Decision Systems, 25 s. 11-22
Today's decision management systems focus on supporting selected decisions rather than including and linking pre- and post-decision information, that is, big data. The purpose of this research was to understand how decision information is organised in an international, cross-functional organisation. This paper is an attempt to understand how a five-element, object-oriented framework tailors decision information in the international humanitarian programme. How can chunking and organising decision information object-oriented be a way to make big data actionable? The application of the model helps to improve organising decision information.
NATURVETENSKAP ->
Data- och informationsvetenskap
Organising decision information, chunking information, Erasmus+ programme, big data, knowledge, Operations Research & Management Science
2016-07-28 11:04