Research Community Evaluation Report

Europeana Cloud Deliverable 1.7

Stavros Angelis (-); Agiatis Benardou (-); Nephelie Chatzidiakou (-); Panos Constantopoulos (-); Costis Dallas (-); Alastair Dunning (-); Stefan Ekman (Svensk nationell datatjänst (SND)); Dimitris Gavrilis (-); Vicky Garnett (-); Eliza Papaki (-); Owain Roberts (-); Björn Sjögren (Svensk nationell datatjänst (SND))
Antal sidor:
Rapport
This report deals with three Evaluation Workshops organized by ATHENA R.C that took place as part of research undertaken in Work Package 1 of the Europeana Cloud (eCloud) project (2013-16). The workshops were linked to WP3 iterative development cycle, and intended to provide feedback regarding the usefulness, as against usability, of tools and service prototypes within Europeana Cloud and their fitness-for-purpose with regard to the requirements analysis and user-centred design of Europeana Research.
SAMHÄLLSVETENSKAP ->
Annan samhällsvetenskap
HUMANIORA ->
Annan humaniora
Ytterligare information:
Detta är en leverabel från EU-projektet Europeana Cloud: Unlocking Europe’s Research via The Cloud (eCloud), ett projekt som syftar till att utveckla Europeana till en användbar källa för forskning på digitalt kulturarvsmaterial.
2016-07-08 14:08