Exome Sequencing of Familial Bipolar Disorder.

Fernando S Goes (-); Mehdi Pirooznia (-); Jennifer S Parla (-); Melissa Kramer (-); Elena Ghiban (-); Senem Mavruk (-); Yun-Ching Chen (-); Eric T Monson (-); Virginia L Willour (-); Rachel Karchin (-); Matthew Flickinger (-); Adam E Locke (-); Shawn E Levy (-); Laura J Scott (-); Michael Boehnke (-); Eli Stahl (-); Jennifer L Moran (-); Christina M Hultman (-); Mikael Landén (Institutionen för neurovetenskap och fysiologi); Shaun M Purcell (-); Pamela Sklar (-); Peter P Zandi (-); W Richard McCombie (-); James B Potash (-)
JAMA psychiatry, 73 ( 6 ) s. 590-7
Complex disorders, such as bipolar disorder (BD), likely result from the influence of both common and rare susceptibility alleles. While common variation has been widely studied, rare variant discovery has only recently become feasible with next-generation sequencing.
Psykiatri
2016-06-28 09:46