Ticagrelor for Prevention of Ischemic Events After Myocardial Infarction in Patients With Peripheral Artery Disease.

Marc P Bonaca (-); Deepak L Bhatt (-); Robert F Storey (-); Ph Gabriel Steg (-); Marc Cohen (-); Julia Kuder (-); Erica Goodrich (-); José C Nicolau (-); Alexander Parkhomenko (-); José López-Sendón (-); Mikael Dellborg (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin); Anthony Dalby (-); Jindřich Špinar (-); Philip Aylward (-); Ramón Corbalán (-); Maria Teresa B Abola (-); Eva C Jensen (-); Peter Held (-); Eugene Braunwald (-); Marc S Sabatine (-)
Journal of the American College of Cardiology, 67 ( 23 ) s. 2719-28
Peripheral artery disease (PAD) is associated with heightened ischemic and bleeding risk in patients with prior myocardial infarction (MI).
Kardiologi
acute limb ischemia; major adverse cardiovascular events; major adverse limb events; peripheral arterial disease; ticagrelor
2016-06-27 08:54