Early and long-term mortality in 536 patients after theCox-maze III procedure: a national registry-based study.

Anders Albåge (-); Lena Jidéus (-); Elisabeth Ståhle (-); Birgitta Johansson (Institutionen för medicin, avdelningen för invärtesmedicin och klinisk nutrition); Eva Berglin (Institutionen för medicin)
The Annals of thoracic surgery, 95 ( 5 ) s. 1626-32
The cut-and-sew Cox-maze III procedure is the gold standard for surgical treatment of atrial fibrillation. The aim was to study early and long-term mortality based on registry analyses in Swedish Cox-maze III patients.
Kirurgi ->
Thoraxkirurgi
Adult, Aged, Atrial Fibrillation, mortality, surgery, Cardiac Surgical Procedures, methods, mortality, Cause of Death, Female, Humans, Male, Middle Aged, Proportional Hazards Models, Registries
2016-06-27 08:15