Strengthening the Reporting of Observational Studies in Epidemiology-Nutritional Epidemiology (STROBE-nut): An Extension of the STROBE Statement.

Carl Lachat (-); Dana Hawwash (-); Marga C Ocké (-); Christina Berg (Institutionen för kost- och idrottsvetenskap); Elisabet Forsum (-); Agneta Hörnell (-); Christel Larsson (Institutionen för kost- och idrottsvetenskap); Emily Sonestedt (-); Elisabet Wirfält (-); Agneta Åkesson (-); Patrick Kolsteren (-); Graham Byrnes (-); Willem De Keyzer (-); John Van Camp (-); Janet E Cade (-); Nadia Slimani (-); Myriam Cevallos (-); Matthias Egger (-); Inge Huybrechts (-)
PLoS medicine, 13 ( 6 ) s. e1002036
Concerns have been raised about the quality of reporting in nutritional epidemiology. Research reporting guidelines such as the Strengthening the Reporting of Observational Studies in Epidemiology (STROBE) statement can improve quality of reporting in observational studies. Herein, we propose recommendations for reporting nutritional epidemiology and dietary assessment research by extending the STROBE statement into Strengthening the Reporting of Observational Studies in Epidemiology-Nutritional Epidemiology (STROBE-nut).
Hälsovetenskaper ->
Folkhälsovetenskap, global hälsa, socialmedicin och epidemiologi ->
Epidemiologi
Hälsovetenskaper ->