Degarelix monotherapy compared with luteinizing hormone-releasing hormone (LHRH) agonists plus anti-androgen flare protection in advanced prostate cancer: an analysis of two randomized controlled trials.

Peter Iversen (-); Jan-Erik Damber (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för onkologi, radiofysik, radiologi och urologi, Avdelningen för urologi); Anders Malmberg (-); Bo-Eric Persson (-); Laurence Klotz (-)
Therapeutic advances in urology, 8 ( 2 ) s. 75-82
The objective of this study was to assess differences in efficacy outcomes between luteinizing hormone-releasing hormone (LHRH) agonist plus antiandrogen (AA) flare protection and monotherapy with the gonadotrophin-releasing hormone antagonist degarelix in patients with prostate cancer.
Urologi och njurmedicin
2016-05-06 13:45