DN Debatt: Så kan Sverige bli ledande nation i resurseffektivitet

Kenneth Bengtsson (-); Leif Brodén (-); Charlotte Brogren (-); Kerstin Cederlöf (-); Åke Iverfeldt (-); Henrik Lampa (-); Erik Lautmann (-); Lars-Erik Liljelund (-); Martin Lundstedt (-); Anders Narvinger (-); Björn O Nilsson (-); Gunilla Nordlöf (-); Maud Olofsson (-); Johan Skoglund (-); Thomas Sterner (Institutionen för nationalekonomi med statistik, Enheten för miljöekonomi); Björn Stigson (-); Åke Svensson (-); Caroline Ankarcrona (-); Joakim Rådström (-)
Dagens Nyheter 2016-04-30 ,
Artikel, övrig
svenska
Ny rapport. Det svenska näringslivet kan bli mer hållbart, resurssmart och därmed internationellt konkurrenskraftigt. Men för det behövs en tydlig politisk avsiktsförklaring och riktlinjer. Vi har listat sex områden där policyutveckling brådskar, skriver företrädare för näringsliv, forskning och myndigheter i en gemensam uppmaning.
NATURVETENSKAP ->
Geovetenskap och miljövetenskap ->