Immunological and Inflammatory Response After Antenatal Supplementation with Lactobacillus Rhamnosus in Low-Risk Pregnant Women

Bo Jacobsson (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kvinnors och barns hälsa, Avdelningen för obstetrik och gynekologi); Verena Sengpiel (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kvinnors och barns hälsa, Avdelningen för obstetrik och gynekologi); Staffan Nilsson (Institutionen för matematiska vetenskaper, matematisk statistik, Chalmers/GU); Maria Hallingström (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kvinnors och barns hälsa, Avdelningen för obstetrik och gynekologi); Anders Elfvin (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kvinnors och barns hälsa, Avdelningen för pediatrik); A. L. Brantsaeter (-); Masha Nordquist (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kvinnors och barns hälsa, Avdelningen för obstetrik och gynekologi); R. Myhre (-); Teresa Cobo (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kvinnors och barns hälsa, Avdelningen för obstetrik och gynekologi)
63rd Annual Scientific Meeting of the Society-for-Reproductive-Investigation. 16-19 mars, 2016, Location: Montreal, Canada. Reproductive Sciences, 23 s. 293A-293A
1933-7191
E-ISSN: