Natural radionuclides (U,TH, Po) in pit lakes waters from Sweden.

Juan Mantero (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för onkologi, radiofysik, radiologi och urologi, Avdelningen för radiofysik); Rimon Thomas (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för onkologi, radiofysik, radiologi och urologi, Avdelningen för radiofysik); Mats Isaksson (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för onkologi, radiofysik, radiologi och urologi, Avdelningen för radiofysik); G Manjón (-); I Vioque (-); C Rääf (-); Eva Forssell-Aronsson (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för onkologi, radiofysik, radiologi och urologi, Avdelningen för radiofysik); Elis Holm (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för onkologi, radiofysik, radiologi och urologi, Avdelningen för radiofysik); R Garcia-Tenorio (-)
NordicNORM workshop. 15-16 September 2015, Helsinki, Finland,
Konferensbidrag, övrigt