Oncologic and functional outcomes one year after radical prostatectomy for very low risk prostate cancer. Results from the prospective LAPPRO trial.

Stefan Carlsson (-); Fredrik Jäderling (-); Anna Wallerstedt (-); Tommy Nyberg (-); Johan Stranne (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för onkologi, radiofysik, radiologi och urologi, Avdelningen för urologi); Thordis Thorsteinsdottir (-); Sigrid Carlsson (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för onkologi, radiofysik, radiologi och urologi, Avdelningen för urologi); Anders Bjartell (-); Jonas Hugosson (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för onkologi, radiofysik, radiologi och urologi, Avdelningen för urologi); Eva Haglind (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kirurgi och kirurgisk gastroforskning, Avdelningen för kirurgi); Gunnar Steineck (-)
BJU international, 118 ( 2 ) s. 205–212
1464-410X
To analyse oncological and functional outcomes 12 months after treatment of very low risk prostate cancer with radical prostatectomy in men who could have been candidates for active surveillance.
Kirurgi
prostate cancer;radical prostatectomy;erectile dysfunction;urinary incontinence;very-low-risk prostate cancer
2016-03-15 09:20
2016-08-11 14:53