Risk factors for anastomotic dehiscence in colon cancer surgery-a population-based registry study.

Bodil Gessler (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kirurgi och kirurgisk gastroforskning, Avdelningen för kirurgi); David Bock (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kirurgi och kirurgisk gastroforskning, Avdelningen för kirurgi); Hans-Christian Pommergaard (-); Jakob Burcharth (-); Jacob Rosenberg (-); Eva Angenete (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kirurgi och kirurgisk gastroforskning, Avdelningen för kirurgi)
International journal of colorectal disease, 31 ( 4 ) s. 895-902
The aim of this was to assess potential risk factors for anastomotic dehiscence in colon cancer surgery in a national cohort.
Cancer och onkologi
Kirurgi
Colorectal surgery, Colon cancer, Anastomotic dehiscence, National audit, Risk factors
2016-03-11 10:36