Försprång i framtiden – programöverskridande kurs i personcentrering

Catarina Wallengren Gustafsson (Institutionen för vårdvetenskap och hälsa & Centrum för personcentrerad vård vid Göteborgs universitet (GPCC)); Irma Lindström (Institutionen för vårdvetenskap och hälsa & Centrum för personcentrerad vård vid Göteborgs universitet (GPCC)); Qarin Lood (Institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för klinisk neurovetenskap och rehabilitering); Christina Finnsbäck (Institutionen för neurovetenskap och fysiologi); Louise Danielsson (Institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för klinisk neurovetenskap och rehabilitering); Inger Jansson (Institutionen för vårdvetenskap och hälsa); Kristina Rosengren (Institutionen för vårdvetenskap och hälsa); Marie Walther (Institutionen för medicin); Denislava Mintcheva (Institutionen för medicin)
Verksamhetsförlagd utbildning - Att lära i team för att verka i team. 17-18 november 2015, Göteborg, Sverige.,
Konferensbidrag - refereegranskat abstract
svenska