Antecedents of cerebral palsy according to severity of motor impairment.

Kristina Ahlin (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kvinnors och barns hälsa, Avdelningen för obstetrik och gynekologi); Kate Himmelmann (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kvinnors och barns hälsa, Avdelningen för pediatrik); Staffan Nilsson (Institutionen för matematiska vetenskaper, matematisk statistik, Chalmers/GU); Verena Sengpiel (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kvinnors och barns hälsa, Avdelningen för obstetrik och gynekologi); Bo Jacobsson (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kvinnors och barns hälsa, Avdelningen för obstetrik och gynekologi)
Acta obstetricia et gynecologica Scandinavica, 95 ( 7 ) s. 793-802
The purpose of this study was to determine whether antecedents and neuroimaging patterns vary according to the severity of motor impairment in children with cerebral palsy.
Reproduktionsmedicin och gynekologi
2016-02-26 13:12