Extended-release guanfacine hydrochloride in 6-17-year olds with ADHD: a randomised-withdrawal maintenance of efficacy study.

Jeffrey H Newcorn (-); Valerie Harpin (-); Michael Huss (-); Andrew Lyne (-); Vanja Sikirica (-); Mats Johnson (Gillbergcentrum); Josep Antoni Ramos-Quiroga (-); Judy van Stralen (-); Benoit Dutray (-); Sasha Sreckovic (-); Ralph Bloomfield (-); Brigitte Robertson (-)
Journal of child psychology and psychiatry, and allied disciplines, 57 ( 6 ) s. 717–728
Extended-release guanfacine hydrochloride (GXR), a selective α2A-adrenergic agonist, is a nonstimulant medication for attention-deficit/hyperactivity disorder (ADHD). This phase 3, double-blind, placebo-controlled, randomised-withdrawal study evaluated the long-term maintenance of GXR efficacy in children/adolescents with ADHD.
Psykiatri ->
Barn- och ungdomspsykiatri
Long term; attention-deficit/hyperactivity disorder; efficacy; guanfacine; randomised; withdrawal
2016-02-25 10:25