Promotion of Motor Execution via Myoelectric Pattern Recognition and Augmented/Virtual Reality as a Treatment of Phantom Limb Pain

Max Jair Ortiz-Catalan (Institutionen för signaler och system, Medicinska signaler och system, Chalmers); Rannveig Asa Gudmundsdottir (Institutionen för signaler och system, Chalmers); Morten B Kristoffersen (Institutionen för signaler och system, Chalmers); Alejandra Zepeda-Echavarria (Institutionen för signaler och system, Chalmers); Bo Håkansson (Institutionen för signaler och system, Chalmers); Rickard Brånemark (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för anestesi, biomaterial och ortopedi)
9th Congress of the European Federation of Pain (EFIC), Vienna, Austria, Sept 2-5, 2015.,
Konferensbidrag - refereegranskat abstract
Klinisk medicin