Increased osteocalcin levels and bone mineral content during rapid weight gain therapy in anorexia nervosa patients.

Bojan Tubić (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kvinnors och barns hälsa, Avdelningen för pediatrik); Cecilia Pettersson (Institutionen för medicin, avdelningen för invärtesmedicin och klinisk nutrition); Anna Svedlund (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kvinnors och barns hälsa, Avdelningen för pediatrik); Helene Berteus Forslund (Institutionen för medicin, avdelningen för invärtesmedicin och klinisk nutrition); P Magnusson (-); Diana Swolin-Eide (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kvinnors och barns hälsa, Avdelningen för pediatrik)
Journal of Bone and Mineral Research. 2015 Annual Meeting of the American Society for Bone and Mineral Research. October 9–12, 2015 Seattle, WA, USA., 30 ( suppl 1:SU0095 )
Konferensbidrag - refereegranskat abstract
Pediatrik