Amniotic fluid prostaglandin E2 in pregnancies complicated by preterm prelabor rupture of the membranes.

Ivana Musilova (-); Ctirad Andrys (-); Marcela Drahosova (-); Helena Hornychova (-); Bo Jacobsson (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kvinnors och barns hälsa, Avdelningen för obstetrik och gynekologi); Ramkumar Menon (-); Piotr Laudanski (-); Martin Stepan (-); Tomas Bestvina (-); Marian Kacerovsky (-)
The journal of maternal-fetal & neonatal medicine : the official journal of the European Association of Perinatal Medicine, the Federation of Asia and Oceania Perinatal Societies, the International Society of Perinatal Obstetricians, 29 ( 18 ) s. 2915-2923
To determine amniotic fluid prostaglandin E2 concentrations in women preterm prelabor rupture of the membranes (PPROM) with respect to microbial invasion of the amniotic cavity (MIAC), intraamniotic inflammation (IAI), microbial-associated IAI, histological chorioamnionitis, and short-term neonatal morbidity.
Reproduktionsmedicin och gynekologi ->
Obstetrik och kvinnosjukdomar