Determinants of pre-hospital pharmacological intervention and its association with outcome in acute myocardial infarction.

Rasmus Strandmark (-); Johan Herlitz (-); Christer Axelsson (-); Andreas Claesson (-); Anders Bremer (-); Thomas Karlsson (Institutionen för medicin, avdelningen för samhällsmedicin och folkhälsa, enheten för arbets-och miljömedicin & Hälsometri); Maria Jimenez-Herrera (-); Annica Ravn-Fischer (-)
Scandinavian journal of trauma, resuscitation and emergency medicine, 23 ( 1 ) s. 105
The aim of this study was a) To identify predictors of the use of aspirin in the pre-hospital setting in acute myocardial infarction (AMI) and b) To analyze whether the use of any of the recommended medications was associated with outcome.
Kardiologi ->
Kardiovaskulär medicin