Clinical characteristics of patients with concomitant oral lichen planus and thyroid disease.

Jairo Robledo-Sierra (Institutionen för odontologi); Kerstin Landin-Wilhelmsen (Institutionen för medicin, avdelningen för invärtesmedicin och klinisk nutrition); Helena Filipsson Nyström (Institutionen för medicin, avdelningen för invärtesmedicin och klinisk nutrition); Ulf Mattsson (Institutionen för odontologi, sektion 1); Mats Jontell (Institutionen för odontologi, sektion 1)
Oral surgery, oral medicine, oral pathology and oral radiology, 120 ( 5 ) s. 602-8
To study the prevalence and profile of thyroid disease in a cohort of referred patients with oral lichen planus (OLP) in comparison with a random population sample and to examine the clinical characteristics of OLP patients with and without thyroid disease.
Odontologi
2015-12-04 12:01