Parent-reported multi-national study of the impact of congenital and childhood onset myotonic dystrophy.

Nicholas E Johnson (-); Anne-Berit Ekström (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kvinnors och barns hälsa, Avdelningen för pediatrik); Craig Campbell (-); Man Hung (-); Heather R Adams (-); Wei Chen (-); Elizabeth Luebbe (-); James Hilbert (-); Richard T Moxley (-); Chad R Heatwole (-)
Developmental medicine and child neurology, 58 ( 7 ) s. 698-705
The frequency and impact of symptoms experienced by patients with congenital, childhood, and juvenile-onset myotonic dystrophy (CDM/ChDM/JDM) is not documented. This report identifies symptomatic areas with the greatest disease burden in an international population of patients with early-onset myotonic dystrophy type-1 (DM1).
Pediatrik
2015-11-24 15:30