Surrogacy: outcomes for surrogate mothers, children and the resulting families-a systematic review.

Viveca Söderström-Anttila (-); Ulla-Britt Wennerholm (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kvinnors och barns hälsa, Avdelningen för obstetrik och gynekologi); Anne Loft (-); Anja Pinborg (-); Kristiina Aittomäki (-); Liv Bente Romundstad (-); Christina Bergh (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kvinnors och barns hälsa, Avdelningen för obstetrik och gynekologi)
Human reproduction update, 22 ( 2 ) s. 260-76
Surrogacy is a highly debated method mainly used for treating women with infertility caused by uterine factors. This systematic review summarizes current levels of knowledge of the obstetric, medical and psychological outcomes for the surrogate mothers, the intended parents and children born as a result of surrogacy.
Reproduktionsmedicin och gynekologi
2015-10-14 10:34