Population-based study of long-term functional outcomes after prostate cancer treatment.

Sigrid Carlsson (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för onkologi, radiofysik, radiologi och urologi, Avdelningen för urologi); Linda Drevin (-); Stacy Loeb (-); Anders Widmark (-); Ingela Frank-Lissbrant (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för onkologi, radiofysik, radiologi och urologi, Avdelningen för onkologi); David Robinson (-); Eva Johansson (-); Pär Stattin (-); Per Fransson (-)
BJU international, 117 ( 6B ) s. E35-E45
1464-410X
To evaluate long-term urinary, sexual and bowel functional outcomes after prostate cancer treatment at a median (interquartile range) follow-up of 12 (11-13) years.
Cancer och onkologi
Urologi och njurmedicin ->
Urologi och andrologi
prostate cancer;erectile dysfunction;urinary incontinence;prostatic neoplasms/therapy;quality of life