Bone mineral decreases in the calcanei in men after arthroscopic shoulder surgery: a prospective study over 5 years.

Anna Elmlund (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för anestesi, biomaterial och ortopedi, Avdelningen för ortopedi); Jüri Kartus (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för anestesi, biomaterial och ortopedi, Avdelningen för ortopedi); Lars Ejerhed (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för anestesi, biomaterial och ortopedi, Avdelningen för ortopedi)
Knee surgery, sports traumatology, arthroscopy : official journal of the ESSKA, epub ahead of print
It is well known that injuries and surgical procedures in the lower extremities affect bone mineral both in the injured limb and in the contralateral limb. The possible effect on bone mineral after upper extremity surgery is not well studied, and the aim of this study was to study the effect on bone mineral in the calcanei after arthroscopic shoulder surgery.
Ortopedi
2015-09-14 13:31