Extralevator Abdominoperineal Excision for Low Rectal Cancer-Extensive Surgery to be Used With Discretion Based on 3-Year Local Recurrence Results: A Registry-based, Observational National Cohort Study.

Mattias Prytz (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kirurgi och kirurgisk gastroforskning, Avdelningen för kirurgi); Eva Angenete (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kirurgi och kirurgisk gastroforskning, Avdelningen för kirurgi); David Bock (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kirurgi och kirurgisk gastroforskning, Avdelningen för kirurgi); Eva Haglind (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kirurgi och kirurgisk gastroforskning, Avdelningen för kirurgi)
Annals of surgery, 263 ( 3 ) s. 516–52
The aim of this prospective registry-based population study was to investigate the efficacy of extralevator abdominoperineal excision (ELAPE) regarding local recurrence rates within 3 years after surgery.
Kirurgi
222028