Dietary intake, resting energy expenditure, and eating behavior in women with and without polycystic ovary syndrome.

Ingrid Larsson (-); Lena Hulthén (Institutionen för medicin, avdelningen för invärtesmedicin och klinisk nutrition); Mikael Landén (Institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för psykiatri och neurokemi); Erik Pålsson (Institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för psykiatri och neurokemi); Per-Olof Janson (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kvinnors och barns hälsa, Avdelningen för obstetrik och gynekologi); Elisabet Stener-Victorin (Institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för fysiologi)
Clinical nutrition (Edinburgh, Scotland), 35 ( 1 ) s. 213-218
1532-1983
Data on dietary intake, meal patterns, and eating attitudes from women with polycystic ovary syndrome (PCOS) is limited despite the fact that PCOS is associated with obesity. We aimed to test the hypothesis that women with PCOS display altered dietary intakes and eating behaviors compared to controls.
Psykiatri
2015-08-25 14:00