Correction: Histone Deacetylase Inhibition Enhances Tissue Plasminogen Activator Release Capacity in Atherosclerotic Man.

Kristina Svennerholm (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för anestesi, biomaterial och ortopedi. Avdelningen för anestesiologi och intensivvård); Michael Haney (-); Björn Biber (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för anestesi, biomaterial och ortopedi. Avdelningen för anestesiologi och intensivvård); Erik Ulfhammer (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin); Ott Saluveer (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin); Pia Larsson (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin); Elmir Omerovic (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin); Sverker Jern (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin); Niklas Bergh (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin)
PloS one, 10 ( 5 ) s. e0128283
1932-6203
Artikel, övrig vetenskaplig
[This corrects the article DOI: 10.1371/journal.pone.0121196.].
Kardiologi ->
Kardiovaskulär medicin