Person-centred care improves self-efficacy after acute coronary syndrome

Andreas Fors (Institutionen för vårdvetenskap och hälsa & Centrum för personcentrerad vård vid Göteborgs universitet (GPCC)); Kerstin Ulin (Institutionen för vårdvetenskap och hälsa & Centrum för personcentrerad vård vid Göteborgs universitet (GPCC)); Jörgen Thorn (Institutionen för medicin, avdelningen för samhällsmedicin och folkhälsa); Inger Ekman (Institutionen för vårdvetenskap och hälsa & Centrum för personcentrerad vård vid Göteborgs universitet (GPCC)); Karl Swedberg (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin & Centrum för personcentrerad vård vid Göteborgs universitet (GPCC))
International Forum on Quality and Safety in Healthcare, 21-24 April 2015, London, UK,
Konferensbidrag, poster
Hälsovetenskaper