Incidence and remission of type 2 diabetes in relation to degree of obesity at baseline and 2 year weight change: the Swedish Obese Subjects (SOS) study.

Kajsa Sjöholm (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin); Pia Pajunen (-); Peter Jacobson (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin); Kristjan Karason (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin); Carl David Sjöström (-); Jarl Torgerson (-); Lena M S Carlsson (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin); Lars Sjöström (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin); Markku Peltonen (-)
Diabetologia, 58 ( 7 ) s. 1448-1453
The aim of this work was to analyse the rates of incidence and remission of type 2 diabetes in relation to baseline BMI and weight change in the prospective, controlled Swedish Obese Subjects (SOS) study.
Kardiologi ->
Kardiovaskulär medicin