Bone Response and Soft Tissue Changes Around Implants With/Without Abutments Supporting Fixed Partial Dentures: Results From a 3-Year, Prospective, Randomized, Controlled Study.

Catharina Göthberg (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för anestesi, biomaterial och ortopedi, Avdelningen för biomaterialvetenskap); Ulrika André (-); Kerstin Gröndahl (Institutionen för odontologi); Peter Thomsen (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för anestesi, biomaterial och ortopedi, Avdelningen för biomaterialvetenskap); Christer Slotte (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för anestesi, biomaterial och ortopedi, Avdelningen för biomaterialvetenskap)
Clinical implant dentistry and related research, 18 ( 2 ) s. 309-322
Diverging opinions exist regarding rough surface abutment usage, and abutment exclusion effects are unstudied.
Odontologi ->
Biomaterial