Vertical Bone Augmentation with an Autogenous Block or Particles in Combination with Guided Bone Regeneration: A Clinical and Histological Preliminary Study in Humans.

Isabella Rocchietta (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för anestesi, biomaterial och ortopedi, Avdelningen för biomaterialvetenskap); Massimo Simion (-); Maria Hoffman (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för anestesi, biomaterial och ortopedi, Avdelningen för biomaterialvetenskap); Davide Trisciuoglio (-); Marco Benigni (-); Christer Dahlin (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för anestesi, biomaterial och ortopedi, Avdelningen för biomaterialvetenskap)
Clinical implant dentistry and related research, 18 ( 1 ) s. 19–29
Vertical ridge augmentation with the use of solid bone blocks or particulate bone autograft, exposed or covered by a nonresorbable expanded polytetrafluoroethylene (ePTFE) membrane, are well known in the literature and have been shown to be effective in treating bone atrophy.
Odontologi ->
Biomaterial