Transient repolarization alterations dominate the initial phase of an acute anterior infarction - a vectorcardiography study.

Markus Lingman (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin); Marianne Hartford (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin); Thomas Karlsson (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin); Johan Herlitz (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin); Aigars Rubulis (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin); Kenneth Caidahl (-); Lennart Bergfeldt (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin)
Journal of electrocardiology, 47 ( 4 ) s. 478-485
To study effects of ischemia-reperfusion on ventricular electrophysiology in humans by three-dimensional electrocardiography.
Kardiologi ->
Kardiovaskulär medicin
Acute coronary syndromes; Myocardial ischemia; Coronary artery disease; Electrocardiography; Vectorcardiography
198980