Electrocardiographic Abnormalities and Elevated cTNT at Admission for Intracerebral Hemorrhage: Predictors for Survival?

Clara Hjalmarsson (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin); Lennart Bergfeldt (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin); Lena Bokemark (Institutionen för medicin); Karin Manhem (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin); Björn Andersson (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin)
Annals of noninvasive electrocardiology : the official journal of the International Society for Holter and Noninvasive Electrocardiology, Inc, 18 ( 5 ) s. 441-9
1542-474X
Cerebrovascular lesions are often associated with electrocardiographic (ECG) abnormalities. The main purpose of this work was to investigate the prognostic value of ECG abnormalities and/or elevated cardiac troponin (cTNT) on admission in patients with nontraumatic intracerebral hemorrhage (ICH).
Kardiologi ->
Kardiovaskulär medicin