Small Changes in Troponin T Levels Are Common in Patients With Non-ST-Segment Elevation Myocardial Infarction and Are Linked to Higher Mortality.

Christian Bjurman (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin); Mårten Larsson (Institutionen för biomedicin, avdelningen för klinisk kemi och transfusionsmedicin); Per Johanson (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin); Max Petzold (Akademistatistik & Institutionen för medicin, avdelningen för samhällsmedicin och folkhälsa); Bertil Lindahl (-); Michael Fu (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin); Ola Hammarsten (Institutionen för biomedicin, avdelningen för klinisk kemi och transfusionsmedicin)
Journal of the American College of Cardiology, 62 ( 14 ) s. 1231-8
Fulltextlänk (lokalt arkiv):
The purpose of this study was to examine the extent of change in troponin T levels in patients with non-ST-segment elevation myocardial infarction (NSTEMI).
Kardiologi ->
Kardiovaskulär medicin