Nursing students' experiences of involvement in clinical research: An exploratory study.

Ingela Henoch (Institutionen för vårdvetenskap och hälsa); Eva Jakobsson (Institutionen för vårdvetenskap och hälsa); Anneli Ozanne (Institutionen för neurovetenskap och fysiologi); Hanna Falk (Institutionen för neurovetenskap och fysiologi); Kristin Falk (Institutionen för vårdvetenskap och hälsa); Elisabeth Kenne Sarenmalm (Institutionen för vårdvetenskap och hälsa); Joakim Öhlén (Institutionen för vårdvetenskap och hälsa); Isabell Fridh (Institutionen för vårdvetenskap och hälsa)
Nurse education in practice, 14 ( 2 ) s. 188–194
Nursing education can positively affect nurses' attitudes toward nursing research, resulting in better patient outcomes. Experiential learning theory was the basis for this study.
Hälsovetenskaper ->
Omvårdnad
Kolbs’s experiential learning theory, Learning styles, Nursing education, Nursing students
2013-08-23 15:04