Generalized Fourier Transform for Non-Uniform Sampled Data

Krzysztof Kazimierczuk (Svenskt NMR-centrum vid Göteborgs universitet); M. Misiak (-); J. Stanek (-); A. Zawadzka-Kazimierczuk (-); W. Kozminski (-)
Novel Sampling Approaches in Higher Dimensional NMR, 316 s. 79-124
ISBN:
978-3-642-27160-1
Kapitel, refereegranskat
Förlag:
Springer-Verlag Berlin
Förlagsort:
Fulltextlänk (lokalt arkiv):
Fourier transform can be effectively used for processing of sparsely sampled multidimensional data sets. It provides the possibility to acquire NMR spectra of ultra-high dimensionality and/or resolution which allow easy resonance assignment and precise determination of spectral parameters, e. g., coupling constants. In this chapter, the development and applications of non-uniform Fourier transform is presented.
NATURVETENSKAP ->
Kemi ->
Fysikalisk kemi
NATURVETENSKAP ->