Influence of well-defined titanium-coated topographical nanostructures on bone formation in vivo.

Ahmed Ballo (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för anestesi, biomaterial och ortopedi, Avdelningen för biomaterialvetenskap); Hossein Agheli (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för anestesi, biomaterial och ortopedi, Avdelningen för biomaterialvetenskap & Institutionen för teknisk fysik, Chalmers); Stefan Gustafsson (Institutionen för teknisk fysik, Mikroskopi och mikroanalys, Chalmers & SuMo Biomaterials, Chalmers); Jukka Lausmaa (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för anestesi, biomaterial och ortopedi, Avdelningen för biomaterialvetenskap); Peter Thomsen (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för anestesi, biomaterial och ortopedi, Avdelningen för biomaterialvetenskap); Sarunas Petronis (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för anestesi, biomaterial och ortopedi, Avdelningen för biomaterialvetenskap & Institutionen för teknisk fysik, Biologisk fysik, Chalmers)
European Cells and Materials: 4th Annual Meeting, Scandinavian Society for Biomaterials, Fiskebäckskil., 21 ( suppl. 1 ) s. 17-
Konferensbidrag, refereegranskat
Klinisk medicin