Guidelines on the management of valvular heart disease (version 2012): The Joint Task Force on the Management of Valvular Heart Disease of the European Society of Cardiology (ESC) and the European Association for Cardio-Thoracic Surgery (EACTS)

A. Vahanian (-); O. Alfieri (-); F. Andreotti (-); M. J. Antunes (-); G. Baron-Esquivias (-); H. Baumgartner (-); M. A. Borger (-); T. P. Carrel (-); M. De Bonis (-); A. Evangelista (-); V. Falk (-); B. Iung (-); P. Lancellotti (-); L. Pierard (-); S. Price (-); H. J. Schafers (-); G. Schuler (-); J. Stepinska (-); Karl Swedberg (Institutionen för medicin, avdelningen för molekylär och klinisk medicin); J. Takkenberg (-); U. O. Von Oppell (-); S. Windecker (-); J. L. Zamorano (-); M. Zembala (-); J. J. Bax (-); C. Ceconi (-); V. Dean (-); C. Deaton (-); R. Fagard (-); C. Funck-Brentano (-); D. Hasdai (-); A. Hoes (-); P. Kirchhof (-); J. Knuuti (-); P. Kolh (-); T. McDonagh (-); C. Moulin (-); B. A. Popescu (-); Z. Reiner (-); U. Sechtem (-); P. A. Sirnes (-); M. Tendera (-); A. Torbicki (-); L. Von Segesser (-); L. P. Badano (-); M. Bunc (-); M. J. Claeys (-); N. Drinkovic (-); G. Filippatos (-); G. Habib (-); A. P. Kappetein (-); R. Kassab (-); G. Y. Lip (-); N. Moat (-); G. Nickenig (-); C. M. Otto (-); J. Pepper (-); N. Piazza (-); P. G. Pieper (-); R. Rosenhek (-); N. Shuka (-); E. Schwammenthal (-); J. Schwitter (-); P. T. Mas (-); P. T. Trindade (-); T. Walther (-)
European journal of cardio-thoracic surgery : official journal of the European Association for Cardio-thoracic Surgery, 42 ( 4 ) s. S1-S44
1873-734X
Artikel, övrig vetenskaplig