A posteriori error estimates for continuous/discontinuous Galerkin approximations of the Kirchhoff-Love plate

Peter Hansbo (Institutionen för matematiska vetenskaper, matematik, Chalmers/GU); M. G. Larson (-)
Computer Methods in Applied Mechanics and Engineering, 200 ( 47-48 ) s. 3289-3295
We present energy norm a posteriori error estimates for continuous/discontinuous Galerkin (c/dG) approximations of the Kirchhoff-Love plate problem. The method is based on a continuous displacement field inserted into a symmetric discontinuous Galerkin formulation of the fourth order partial differential equation governing the deflection of a thin plate. We also give explicit formulas for the penalty parameter involved in the formulation.
NATURVETENSKAP ->
Matematik ->
Beräkningsmatematik ->
Tillämpad matematik ->