Myeloid leukemia in children 4 years or older with Down syndrome often lacks GATA1 mutation and cytogenetics and risk of relapse are more akin to sporadic AML.

H Hasle (-); Jonas Abrahamsson (Institutionen för kliniska vetenskaper, sektionen för kvinnors och barns hälsa); M Arola (-); A Karow (-); A O'Marcaigh (-); D Reinhardt (-); D K H Webb (-); E van Wering (-); B Zeller (-); C M Zwaan (-); P Vyas (-)
Leukemia : official journal of the Leukemia Society of America, Leukemia Research Fund, U.K, 22 ( 7 ) s. 1428-30
Medicinska grundvetenskaper ->
Medicinsk genetik