Continuum Percolation at and above the Uniqueness Threshold on Homogeneous Spaces

Johan Tykesson (Institutionen för matematiska vetenskaper, matematisk statistik, Chalmers/GU)
Journal of Theoretical Probability, 22 ( 2 ) s. 402-417
We consider the Poisson Boolean model of continuum percolation on a homogeneous space M. Let lambda be the intensity of the underlying Poisson process. Let lambda (u) be the infimum of the set of intensities that a.s. produce a unique unbounded component. First we show that if lambda >lambda (u) , then there is a.s. a unique unbounded component at lambda. Then we let M=H(2)xR and show that at lambda (u) there is a.s. not a unique unbounded component. These results are continuum analogs of theorems by Haggstrom, Peres and Schonmann.
NATURVETENSKAP ->
Matematik ->
Sannolikhetsteori och statistik ->
Matematisk statistik